sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Heissan!  : )

Torstaina oli ihan hirvee lumipyry ja muutenki hirvee keli ja sitte ku kävelin kotiin bussista olin ihan läpi märkä! Torstaina tein vielä kisapukua ja harjottelin perjantaisiin treeneihin,jotka oli viimiset treenit ennen kisoja.



Perjantaina lähdin balettiin viideltä.Siellä oli taas niin kivaa! Tehtiin pitkästä aikaa piruetteja ja sitte ne normaali sarjat mitä melkeen aina tehdään.Baletin jälkeen hypättiin auton kyytiin ja mentiin tanssituvalle vielä viimisiin harkkoihin ennen kisoja.Harmi vaan,että tanssituvalla on betoni lattia ja nyt mun kantapää on ihan musta ku siin on mustelma :DD Treenien jälkeen ettisin bussipysäkin ja lähin Turun keskustaa. Mentii ekaks Jessen kaa hakee mun piilari lauantaisiin kisoihin.Se on niin ällöttävä ja mul meni ekaks ainaki puol tuntii saada se silmään.Sitte ku tultii cybershopista ni mentii hakee vähä leffaeväitä ja sitte mentii odottaa et salii pääsee sisää.Leffa oli ihan hyvä.Se oli vähän saman tapanen ku ystävänpäivä.Oli kyl kiva perjantai ilta !! <3

                                                                     Tanssistudio Tuire Saira

tanssistudio Tuire Saira

Lauantaina Heräsin seittemältä ja lähettiin ajamaan Lietoon kisoihin.Aamulla Liedossa aloin laittamaan piilaria silmään ja siinä meni taas se yli puol tuntia :D Sitte laitettiin meikit ja kampaukset ja mentiin harkkoihin.Harkoissa ei tehty kunnolla,koska muuten kaikki ois saanu jo nähdä meijän hienon esityksen.
Harjotusten jälkeen laitettiin vielä meikkejä ja kampauksia ja syötiin eväitä.
Kisat alko 12.00 ja me oltiin seitsemänsinä.Ohjelman jälkeen oltiin niin tyytyväisii ku se meni meijän mielestä tosi hyvin.
Katottiin kisoja johonkin yli neljään asti ja sitten tuli palkintojen jako.Ensimmäiseksi jaettiin kunniamaininnat ja sitten mentiin mitali puolelle.Sillonku  se kuuluttaja sano,että ensimmäiseksi..........Raision Jumpparit - Melanie, oltiin sillee et no ihan kiva et pronssii tuli taas,mut sit meijän valmentaja oli sillee et tytöt voititte kultaa! Kaikki oli ihan sekasin ja tanssis siel laval vaa ja valmentajamme oli iloisena ja ylpeinä meistä ja duosta,joka sai hopeeta.Sit mentiin istuu takas katsomoo ja kaikki vaa sano et: ''tää ei voi olla totta'' , ''kultaa yli 16v. sarjas mis oltiin vast toista kertaa!'' , ''jeeeeeee kultaaa!!!!''
En kyl vieläkään oo sistäistäny sitä et saatiin kultaa,koska meijän sarja oli niiin kova tasonen!
      Kisojen jälkeen haettiin pitsaaa ja sitte vähä ajan pääst lähin Saralle paljuun.Siel oli Sara,minä,Niina,Ella,Julia ja Henna.Oli tosi kiva tyttöjen ilta!!







                                                              Tässä meidän ohjelma : )
Kiitos vielä Melanie ja Meiju,joka teki mahtavaa työtä,kun sai näin hienon ohjelman aikaseksi!
Nyt taas treeneihin ja sitten kattomaan Naantalinvoimistelijoiden joulunäytöstä : )
Heipsan! <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti